Actualitat

Carlos Carrizosa a Mundó: “El seu Govern és fotofòbic; té fòbia a la llum i a la transparència també per explicar si estan fent una llista de jutges”

by cscatalunya — 8 febrer 2017 @ 11:03
Comparte

El diputat de Cs retreu al conseller de Justícia que no desmenteixi les paraules del jutge Santi Vidal sobre una suposada llista de jutges afins al projecte separatista de la Generalitat

“El seu Govern és fotofòbic; té fòbia a la llum, a la claredat i a la transparència també per explicar si estan fent una llista de jutges”. Així l’hi ha dit el portaveu parlamentari i diputat de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, al conseller de Justícia, Carles Mundó, durant la pregunta del seu partit a la Generalitat sobre l’Administració de Justícia de Catalunya. En relació a les paraules de l’ex senador d’ERC, Santiago Vidal, sobre les dades fiscals dels catalans i una suposada llista del Govern de jutges afins al seu projecte separatista, el diputat de Cs ha enlletgit a Mundó i a Oriol Junqueras que no les desmenteixin avui: “És veritat el que diu el senyor Vidal o menteix? Sí o no?”, li ha preguntat al conseller de Justícia sense obtenir resposta.

A la sessió de control del ple del Parlament, Carrizosa li ha retret al president Carles Puigdemont que al debat de la ‘Qüestió de confiança’ “va anunciar centenars de mesures en l’àmbit de la Justícia per preparar l’anomenada desconnexió sense especificar-les”, quelcom ha recordat que també han insinuat el director de l’Institut d’Estudis d’Autogovern, Carles Viver i Pi-Sunyer, i el propi Mundó a la Universitat Catalana d’Estiu (UCE).

“Alguna cosa greu succeeix quan ha reconegut públicament que, si es destapen aquestes mesures, hauran d’intervenir els jutges”, ha alertat. I ha criticat que la Generalitat pretén crear “una Administració de Justícia a la seva mida” ja que manté el personal interí “perquè no entre gent de fora”, com el propi conceller va reconèixer. Per això, ha advertit a Mundó que “Cs no ho consentirà”.

 

Volver a ACTUALIDAD