Actualitat

Cs insta la Generalitat a retornar als alumnes celíacs els 10 punts addicionals que Ensenyament pretén llevar-los per escollir escola

by cscatalunya — 8 febrer 2017 @ 15:41
Comparte

El diputat de Cs, Martín Barra, proposa al Govern “tenir també en compte altres intoleràncies alimentàries en favor de la salut de tots els nens”

El diputat de Ciutadans (Cs), Martín Barra, ha instat la Generalitat a “retornar als alumnes celíacs els 10 punts addicionals per escollir centre escolar”, després de presentar una Proposta de Resolució en aquest sentit després que el Departament d’Ensenyament del Govern hagi manifestat la seva voluntat de canviar els criteris d’admissió de l’alumnat als col·legis públics de Catalunya.

Davant la reunió que avui mantindran representants de l’Associació de Celíacs de Catalunya amb el Departament d’Ensenyament, Martín Barra ha destacat la necessitat que la Generalitat “tingui en compte també altres intoleràncies alimentàries en favor de la salut de tots els alumnes”.

Volver a ACTUALIDAD