Actualitat

De Páramo a Junqueras sobre el cas Vidal: “Siguin valents de dir al Parlament el mateix que diuen en els seus actes d’ERC”

by cscatalunya — 8 febrer 2017 @ 14:45
Comparte

Durant la Sessió de Control al Parlament, De Páramo es pregunta "si juguen als espies amb les dades de tots, pressionen jutges i funcionaris què no faran en una hipotètica república a la seva mida?"

Parlament de Catalunya, dimecres 8 de febrer de 2017

“Siguin valents de dir al Parlament el mateix que diuen en els seus actes d’ERC”. Aquesta és l’advertència que ha fet el portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya en relació a les afirmacions de representants del Govern que asseguren que les declaracions de l’exsenador d’ERC, Santiago Vidal, que va afirmar que la Generalitat havia obtingut les dades dels catalans de forma il·legal, són mentida. “¿No serà que al senyor Vidal, entre mentida i mentida,  se li ha escapat alguna veritat?”,  s’ha preguntat De Páramo.

Durant la sessió de control al Parlament de Catalunya, De Páramo, ha acusat el Govern de “jugar als espies amb les dades de tots i pressionar jutges i funcionaris” i s’ha preguntat “què no faran en una hipotètica república a la seva mida? “

El diputat de Cs ha instat el vicepresident del Govern i president d’ERC, Oriol Junqueras a “ser valent i dir el mateix en seu parlamentària que en els actes d’Esquerra”, i li ha preguntat si “pressionaran a les empreses i ciutadans perquè paguin els seus impostos a l’agència catalana com fan amb els jutges i funcionaris?. Què faran amb els que no els segueixin el joc i compleixen la llei?”.

Volver a ACTUALIDAD