Actualitat

Inés Arrimadas a Puigdemont: “Estan més còmodes parlant del 9N que de judicis com el del 3% i del cas Palau”

by cscatalunya — 8 febrer 2017 @ 12:29
Comparte

La Cap de l’Oposició al president de la Generalitat: “no pot dir ni una sola mesura contra la corrupció perquè no han fet res”

“Estan més còmodes parlant del 9N que de judicis com el del 3% i del cas Palau”. Així li ho ha dit la Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al preguntar-li sobre les mesures concretes que ha emprès el govern de la Generalitat per lluitar contra la corrupció.

Arrimadas li ha dit a Puigdemont que “no pot dir ni una sola mesura contra la corrupció perquè no han fet res” i li ha recordat que “fa 7 mesos vam demanar la seva compareixença sobre aquesta qüestió i encara estem esperant”.

La Cap de l’Oposició ha preguntat al president de la Generalitat si davant de judicis pendents com el del 3% o del cas Palau “faran una declaració institucional contra la corrupció com va fer vostè el dilluns per el 9N?” i ha afegit “demanaran als funcionaris que s’agafin el dia de festa per a manifestar-se a la porta dels jutjats?”, i “organitzaran una performance des de la Plaça Sant Jaume fins al TSJC?”.

La líder de Ciutadans a Catalunya ha dit que “no poden donar lliçons de democràcia, quan diuen que és un invent de Madrid”.

Per això, Arrimadas li ha demanat al President: “comprometi’s avui davant tots els catalans a donar la cara al Parlament i a parlar de temes que li incomoden com la corrupció”.

Volver a ACTUALIDAD