Actualitat

Inés Arrimadas, a Puigdemont: “Vostè deixarà de ser President i només haurà parlat d’un tema: la independència”

by cscatalunya — 8 febrer 2017 @ 10:10
Comparte

La Cap de l’Oposició, al president de la Generalitat, sobre el 6F: “vostès han estat molt còmodes escollint jutges i ara organitzen manifestacions per a pressionar-los”

A Puigdemont: “Porta vostè un any de president i només parla de independencia”. Així li ho ha dit la Cap de l’Oposició a Catalanya, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després de la seva intervenció al Parlament sobre el judici a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau per organitzar el 9N.

Arrimadas li ha advertit que a Convergència “han estat molt còmodes escollint jutges” i ha criticat que “ara organitzin manifestacions a la porta per a presionar-los”, en referencia al judici del 6F.

Y li ha recordat a Puigdemont que a Convergència són “més valents parlant al Parlament que davant el jutge, a qui li diuen que no eren conscients de que desobeïen organitzant el 9N”. Per això, la Cap de l’Oposició li ha reiterat: “espero que convoqui eleccions”.

Volver a ACTUALIDAD