Actualitat

De Páramo a Junqueras sobre el Cas Vidal: “No respon si el senyor Vidal va mentir; el seu silenci parla per si sol”

by cscatalunya — 9 febrer 2017 @ 13:25
Comparte

El diputat de Cs alerta que estem davant “un final de cicle” i considera que a la Generalitat “se li ha anat la mà jugant als espies amb les dades de tots els catalans”

“No contesta si el senyor Vidal va mentir; el seu silenci parla per si sol”. Així l’hi ha dit el diputat i portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, al vicepresident i conseller d’Economia de la Generalitat, Oriol Junqueras, en referència al Cas Vidal. En aquest sentit, li ha retret que al Govern “se li ha anat la mà jugant als espies” i ha advertit a Junqueras que “la seva estratègia d’anar de tapat per fer-li un ‘sorpaso’ a Convergència ja no funciona” perquè ja té “el seu propi escàndol a ERC”: El Cas Vidal.

Al debat d’una interpel·lació del partit sobre la política fiscal de Catalunya, Fernando de Páramo ha criticat que Junqueras no contesti a l’Oposició: “La seva resposta a les meves preguntes sobre el Cas Vidal és el silenci, quelcom és propi dels vells partits”. Davant aquesta situació, li ha demanat al vicepresident que “no s’amagui i doni la cara” ja que al seu govern “són molt valents per parlar de Brexit a Catalunya però no de corrupció”. Per això, considera que estem davant “un final de cicle” ja que la Generalitat no té “ni majoria absoluta, ni social, ni un projecte per a tots els catalans, ni respostes davant la corrupció”.

“Va mentir Vidal; sí o no?, Utilitzaran dades dels catalans per a fins independentistes?”, li ha preguntat el diputat de Cs sense obtenir resposta. I li ha aconsellat que “s’acostumi a la democràcia” i a les preguntes de l’Oposició sobre corrupció ja que “està governant amb un dels partits més corruptes de la història de Catalunya: Convergència” i “no cola” que es pretengui deixar el Cas Vidal “en una anècdota”.

En relació a la negativa del president Carles Puigdemont a comparèixer al Parlament per donar explicacions sobre les declaracions de l’ex senador d’ERC, ha alertat que el Govern “bloqueja comissions a l’estil del Rajoy de les majories absolutes quan no li dóna la gana de rendir comptes” i, per això, ha celebrat que Junqueras s’hagi ofert a ajudar a Cs davant la corrupció: “Desitjo que ens doni suport per a impulsar la comissió d’investigació sobre el Cas Vidal”.

Volver a ACTUALIDAD