Actualitat

Sonia Sierra: “A Cs volem que els alumnes catalans tinguin un bon nivell d’anglès visquin on visquin i vinguin de la família d’on vinguin”

by cscatalunya — 9 febrer 2017 @ 16:12
Comparte

La diputada i portaveu de Cs de la comissió d’Ensenyament ha dit que, al Parlament, “parlem molt de plurilingüisme, però no sabem parlar anglès”

“Volem que els alumnes catalans tinguin un bon nivell d’anglès visquin on visquin i vinguin de la família d’on vinguin”. Així ho ha defensat la diputada i portaveu de la comissió d’Ensenyament de Cs, Sonia Sierra, al presentar una moció per millorar el nivell d’anglès del estudiants catalans, donat que els últims estudis demostren que el domini d’aquesta llengua és superior en les famílies amb nivell socioeconòmic més alt.

Sonia Sierra ha dit que, al Parlament, “parlem molt de plurilingüisme, però no sabem parlar anglès”. Per això, Ciutadans ha proposat augmentar la dotació del professorat per reduir les ràtios a les classes, millorar la formació amb estades en països de parla anglesa; i dotar d’auxiliars de conversa a tots els centres que ho demanin.

La diputada de Ciutadans ha dit que l’objectiu del seu partit és que els estudiants catalans tinguin “un nivell culte de català, castellà i anglès” perquè “l’anglès no és la llengua del futur, sinó del present”.

 

Volver a ACTUALIDAD