Actualitat

Cs reclama als ajuntaments que abandonin l’AMI i destinin els diners de les quotes a fins socials

by cscatalunya — 10 febrer 2017 @ 14:57
Comparte

Cs presentarà una moció en els ajuntaments després que un jutjat de Tarragona hagi considerat que l'adhesió de l'ajuntament de Reus a l'AMI és nul perquè no s'ajusta al pluralisme polític

Ciutadans (Cs) presentarà una moció en tots els ajuntaments en què té representació i que s’han adherit a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) en la qual se’ls insta a abandonar aquesta entitat. Aquesta decisió es produeix després que un jutjat de Tarragona hagi anul·lat l’acord del ple de l’ajuntament de Reus en què es va acordar l’adhesió del consistori a aquesta entitat.

El responsable d’Acció Institucional a Catalunya, Joan García, ha destacat que des de la formació “s’ha denunciat en molts ajuntaments que fer servir les institucions i els diners de tots per un ús partidista no només era un error sinó com demostra avui aquesta sentència, és il·legal “.

García ha explicat que en la moció que es portarà als ajuntaments s’instarà a “revisar de forma immediata qualsevol acord que no respecti el principi de pluralisme polític i, si escau a la seva immediata revocació”. Així mateix, ha afegit que se sol·licitarà que “les partides econòmiques destinades fins ara a pagar les quotes de l’AMI es destinin a polítiques socials en benefici dels ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD