Actualitat

Inés Arrimadas: “Veig més còmode al Sr. Puigdemont amb les seves performances per el judici del 9N que parlant de judicis per corrupció en el seu partit”

by cscatalunya — 10 febrer 2017 @ 11:16
Comparte

La Cap de l’Oposició sobre Puigdemont: “no el veig en les reunions de presidents autonòmics treballant per un millor sistema de finançament de les Comunitats Autònomes”

“Veig més còmode al Sr. Puigdemont amb les seves performances pel judici del 9N que en els judicis que afecten a la corrupció del seu partit”. Això és el que ha dit la Cap de l’Oposició i líder de Ciutadans a Catalunya després de la seva visita a l’ajuntament de Sitges on ha firmat el llibre d’honor i ha visitat la sala de plens acompanyada per l’alcalde, Miquel Forns, i per regidors i diputats de Cs.

Arrimadas ha assegurat que Puigdemont “està on no toca i no està on hauria de ser, representant a tots els catalans” donat que avui acaba el termini per a què el Govern de la Generalitat designi un expert en la comissió sobre finançament.

La Cap de l’Oposició demana al president de la Generalitat que “no deixi de banda les seves responsabilitats i que compleixi amb les seves obligacions, tot i que li quedin pocs mesos com a president”. Arrimadas vol que prioritzi les necessitats dels catalans com la sanitat i l’educació, i “no les performances que tant li agraden fer per el judici del 9N”.

Volver a ACTUALIDAD