Actualitat

Inés Arrimadas: “Catalunya necessita un canvi urgent de govern i a Ciutadans estem preparats per governar”

by cscatalunya — 12 febrer 2017 @ 16:50
Comparte

La líder de Cs assegura que “hem demostrat que som capaces de negociar, dialogar i d'arribar a acords amb partits diferents al nostre”

“Catalunya necessita un canvi urgent de govern i a Ciutadans estem preparats per governar”. Aquesta ha estat una de les respostes que la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha donat durant una entrevista concedida al canal 3/24 de la televisió autonòmica catalana. Arrimadas ha insistit que “no podem esperar al 2019, confiem que es convoquin eleccions i que d’elles sorgeixi un govern per a tots els catalans que treballi per millorar els serveis públics, les infraestructures i el finançament. El discurs de la independència i el ‘procés’ està esgotat i és agotador”. La líder de C’s ha recalcat que “el primer que reconeix que el procés està esgotat és el President, que torna a plantejar un altre 9N”.
Arrimadas ha destacat que C’s compta amb un gran equip al Parlament per fer front al repte de governar Catalunya: “Tenim a metges parlant de les llista d’espera en sanitat, a professors parlant d’educació i a autònoms parlant dels problemes dels autònoms”. A l’alta capacitat tècnica del seu equip parlamentari, la líder de Cs a Catalunya ha sumat com a fortalesa per governar l’experiència que la seva formació atresora a aconseguir acords, i més tenint en compte la fragmentació de l’arc parlamentari: “Hem demostrat que som capaços de negociar, dialogar i d’arribar a acords amb partits diferents al nostre”.
La cap de l’oposició en el Parlament de Catalunya ha fet extensiva la capacitat de lideratge de C’s al Govern espanyol: “Ciutadans s’està consolidant com una alternativa de govern a Espanya” . A més, Arrimadas ha defensat “la coherència” del missatge de Cs en tota Espanya. mentre que “hi ha partits que diuen una cosa a Catalunya, una altra a Andalusia, una altra a Madrid i una altra al Pais Basc”. La líder de C’s ha comentat que ella sí està disposada “a anar a Madrid a defensar el Corredor Mediterrani o millores en el sistema de finançament”, vist que Puigdemont no està per la labor: ”No pot no anar a debatre on es tracten les coses i després queixar-se que no hi ha diàleg. És una mica infantil”, ha precisat.
En relació a la sentència que anul·la l’adhesió de Reus a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Arrimadas ha assenyalat que “ens agradaria que els diners d’ajuntaments no es destinés a finalitats partidistes com la independència sinó a propostes socials com la pobresa energètica o el lloguer social”. La líder de la formació taronja ha recordat que “si alguna cosa mai ha tingut problemes pressupostaris a Catalunya és l’independentisme”.

20170212 - Inés Arrimadas (Cs)

Volver a ACTUALIDAD