Actualitat

Ciutadans sol·licita al Govern que nomeni a un expert per negociar un millor sistema de finançament per les CCAA

by cscatalunya — 13 febrer 2017 @ 12:54
Comparte

Cs creu que, sense la designació d’un expert, Catalunya queda exclosa en la reforma del sistema de finançament

Ciutadans sol·licita al Govern de la Generalitat que nomeni a un expert per negociar un millor sistema de finançament per a les Comunitats Autònomes. Cs ha registrat una Proposta de Resolució per designar a un representant en la comissió d’experts sobre finançament després que hagi acabat el termini aquest divendres i la Generalitat no hagi nomenat a cap representant de Catalunya.

Cs considera que l’absència del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, a la Conferència de Presidents Autonòmics del passat 17 de gener i les seves declaracions en les que reitera la seva intenció de no designar a cap representant exclou a Catalunya en la presa de decisions en la creació d’un nou sistema de finançament autonòmic.

Per això, Cs sol·licita que el Govern de la Generalitat designi, en el termini màxim d’una setmana a partir de l’aprovació d’aquesta Proposta de Resolució, a l’expert que li correspon a Catalunya en la comissió d’experts. A més, demana a la Generalitat que se es comprometi a designar als representants que li correspongui a tots els òrgans de cooperació entre el Govern d’Espanya i les Comunitats Autònomes.

Volver a ACTUALIDAD