Actualitat

De Páramo insta a Puigdemont a que doni la cara sobre el cas Vidal: “Volem saber si el Govern ha espiat als catalans i utilitzat les nostres dades de forma il·legal”

by cscatalunya — 14 febrer 2017 @ 15:52
Comparte

El secretari de comunicació de Cs alerta que “Puigdemont és més de 'performances' i de fotografies que de treballar en un sistema de finançament més equitatiu i transparent”

“Volem saber si el Govern ha espiat als catalans i utilitzat les nostres dades de forma il·legal”. Així ho ha dit el secretari de comunicació de Ciutadans, Fernando de Páramo, i ha reiterat la sol·licitud de Cs per a que el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, comparegui en el ple de la cambra catalana per a donar explicacions sobre el ‘cas Vidal’: “esperem que no s’amagui i que doni la cara”, ha assegurat.

A més, de Páramo ha denunciat que “la CUP i JxSí hagin prohibit que es pugui votar en un ple la compareixença de Puigdemont en la cambra catalana” i ha advertit que “els que es queixen en el Parlament que no es pot ni parlar ni votar, avui han prohibit la transparència”.

Per tot això, avui Cs ha registrat una moció per a garantir que “no s’espia les dades fiscals dels catalans per a un objectiu independentista” i que “no es pressionarà ni als ciutadans ni a les empreses per a que incompleixin les seves obligacions fiscals”, ha anunciat de Páramo.

Sobre el no nomenament del Govern d’un expert per a negociar un millor sistema de finançament per a las Comunitats Autònomes, el també portaveu adjunt del grup parlamentari ha anunciat que Cs ha registrat una Proposta de Resolució per a designar a un representant en la comissió d’experts sobre finançament autonòmic. I ha criticat que “Puigdemont sigui més de ‘performances’ i de fotografies que de treballar en un sistema de finançament més equitatiu i transparent”.

Volver a ACTUALIDAD