Actualitat

Antonio Espinosa a Salvadó sobre el ‘cas Vidal’: “El tema és prou seriós i greu per a que hi hagi una compareixença del President de la Generalitat”

by cscatalunya — 15 febrer 2017 @ 18:14
Comparte

El portaveu de Cs a la comissió d’Economia assegura que “el Sr. Vidal s’ha passejat per tot Catalunya sense que ningú l’hagi desautoritzat ni denunciat”

“El tema és prou seriós i greu per a que hi hagi una compareixença del President del Govern de la Generalitat”. Així li ho ha dit el portaveu de Ciutadans a la comissió d’Economia, Antonio Espinosa, al secretari d’Hisenda de la Generalitat, Josep Lluís Salvadó, després de la seva intervenció sobre les declaracions de l’ex senador d’ERC, Santiago Vidal, i sobre l’ús de les dades fiscals dels catalans.

Espinosa ha recordat al secretari d’Hisenda que “el Sr. Vidal s’ha passejat per tot Catalunya sense que ningú l’hagi desautoritzat ni denunciat” i li ha demanat que expliqui “si han donat algun pas fora de la legalitat vigent” perquè “lo lògic és que vostès denunciessin al Sr. Vidal per falsedat”.

El portaveu de Ciutadans a la comissió d’Economia també li ha dit a Salvadó que “un referèndum il·legal no donarà llum a una nova legalitat. Perdin tota esperança”.

A més, en aquesta comissió d’Economia, Ciutadans ha aconseguit que s’aprovin, per unanimitat, dos Propostes de Resolució (PR) sobre el desglossament i el detall dels informes d’execució del pressupost de la Generalitat, i sobre el control parlamentari de l’execució d’aquests pressupostos; i una tercera PR sobre l’objectiu 8 de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides que promou el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, el treball ple i productiu; i el treball decent per a tothom.


 

Volver a ACTUALIDAD