Actualitat

Carrizosa a Junqueras: “Mentre Cs defensa uns pressupostos pensats per a tots els catalans, els seus comptes són opacs, per a la independència i per acontentar a la CUP”

by cscatalunya — 15 febrer 2017 @ 10:37
Comparte

El diputat de Cs al conseller d'Economia: “Vostè és producte de l'intercanvi de cromos entre Convergència i ERC, que s'han repartit l'administració catalana jugant a la independència”

“Mentre Cs defensa uns pressupostos pensats per a tots els catalans, els seus comptes són opacs, per a la independència i per acontentar a la CUP”. Així l’hi ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, al conseller d’Economia, Oriol Junqueras, que ha comparegut a la Comissió d’Afers Institucionals (CAI) per explicar els objectius i actuacions del seu Departament. En aquest sentit, ha destacat que els Pressupostos de la Generalitat per al 2017 “han arribat tard i no tenen res a veure amb les necessitats dels catalans”. A més, ha criticat que contenen “partides ocultes per finançar estructures d’Estat i la repetició del 9N” i ha posat com a exemple l’increment de la partida destinada a l’anomenada ‘hisenda pròpia’ en un 161%.

“Vostè és producte de l’intercanvi de cromos entre Convergència i ERC, que s’han repartit l’administració catalana jugant a la independència”, li ha enlletgit al conseller Junqueras. I li ha retret que el seu govern “sembla més un comitè per a la secessió” ja que és “totalment inactiu excepte pel que fa a separar a Catalunya de la resta d’Espanya i de la Unió Europea”.

En relació als casos de corrupció que esquitxen al Govern, com el del 3%, ha lamentat que JxSí “no ha adoptat cap mesura contra la corrupció a Catalunya”, mentre ha votat en contra de les propostes per Cs.

Volver a ACTUALIDAD