Actualitat

Cs aconsegueix que el Parlament aprovi mesures per a fomentar l’ús del Vehicle Elèctric

by cscatalunya — 16 febrer 2017 @ 19:11
Comparte

El diputat Alfonso Sánchez proposa “impulsar una campanya informativa sobre els beneficis dels Vehicles Elèctrics” i “implementar incentius fiscals per a la seva compra”, entre d’altres mesures

El diputat de Cs, Alfonso Sánchez, ha celebrat que la cambra catalana hagi aprovat una Proposta de Resolució (PR) presentada per el seu grup parlamentari per a fomentar l’ús del Vehicle Elèctric perquè “el futur és net i elèctric”.

Cs proposa “impulsar una campanya d’informació i divulgació dels beneficis dels Vehicles Elèctrics” i “implementar incentius fiscals per a la compra” d’aquest tipus de vehicles. La PR aprovada per el Parlament també contempla “desenvolupar un pla d’incentius fiscals i subvencions per a la creació i adequació de punts de recàrrega” i “donar privilegis als Vehicles Elèctrics als accessos a zones d’atmosfera protegida, vies BUS/VAO, peatges, etc”.

El grup parlamentari de Cs també ha aconseguit que s’aprovi una PR sobre els Vehicles Elèctrics Lleugers que pretén “oferir un servei de custòdia de bicicletes a les quatre capitals de província de Catalunya” i “ampliar la flota d’autobusos 100% elèctrics”.

Volver a ACTUALIDAD