Actualitat

Inés Arrimadas: “A Cs estem preparats per a liderar una alternativa de govern sensata i reformista”

by cscatalunya — 16 febrer 2017 @ 12:05
Comparte

La Cap de l’Oposició, sobre la compareixença de Junqueras per el cas Vidal: “o menteixen als catalans o menteixen a la oposició o menteixen als dos”

“A Cs estem preparats per a liderar una alternativa de govern sensata i reformista”. Així ho ha dit la Cap de l’Oposició al Parlament de Catalunya, Inés Arrimadas, en una entrevista a “Las Mañanas de RNE”. Arrimadas ha assegurat que “la millor solució per a Catalunya son unes eleccions” i que Cs “està demostrant que té un gran equip i que des del centre polític és més fàcil arribar a acords amb altres partits”.

La líder de Cs a Catalunya ha afirmat que es necessària “una Catalunya reformada en una Espanya millor”. I ha recordat que “la majoria social de Catalunya no està a favor de la ruptura”.

Després de la compareixença del vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, per el cas Vidal, la líder de Cs a Catalunya s’ha preguntat: “Perquè no ho van denunciar si el que va dir el Sr. Vidal sobre l’ús de les dades dels catalans de forma il·legal era fals?” . I ha remarcat que des de de Cs li ho van preguntar “fins a tres vegades i ell no va respondre”.

La cap de l’Oposició a Catalunya també ha qüestionat com el Govern de la Generalitat pretén gestionar els imposts dels catalans en el “seu pla de ficció” perquè “o no tenen capacitat per recaptar impostos o tenen que utilitzar dades personals dels catalans de forma il·legal”. Per això, conclou que “o menteixen als catalans o menteixen a la oposició o menteixen als dos”.

Volver a ACTUALIDAD