Actualitat

Sonia Sierra: “La Generalitat no soluciona el problema dels barracots i està previst que en posi més”

by cscatalunya — 17 febrer 2017 @ 09:15
Comparte

La portaveu d’Ensenyament de Cs alerta que el Govern “encara no ha lliurat l’informe sobre barracots” previst per l’octubre, tal i com es va aprovar a una moció de Cs

La portaveu de Ciutadans (Cs) a la comissió d’Ensenyament, Sonia Sierra, ha criticat que “la Generalitat no soluciona el problema dels barracots i està previst que en posi més”, després que el Govern hagi pactat amb els ajuntaments augmentar el nombre de barracots a secundària. Així mateix, ha explicat que “són un problema endèmic de l’educació a Catalunya” i ha afegit que al darrer curs ha augmentat el nombre: “des de que governa Puigdemont hi ha més alts càrrecs i més barracons”. “Hi ha alumnes que fan tota la seva escolarització en mòduls”, ha destacat.

D’altra banda, Sonia Sierra ha alertat que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat “encara no ha lliurat al Parlament l’informe sobre barracots”, després que la cambra catalana aprovés una moció de Cs en aquest sentit. I ha mostrat la preocupació del seu partit per aquest problema: “hem presentat diverses iniciatives al Parlament i el Govern empitjora encara més la situació incomplint la nostra moció”, que inclou el compromís d’eradicar els barracots en 4 anys.

Volver a ACTUALIDAD