Actualitat

Ciutadans lamenta que s’intenti aprofitar el drama dels refugiats per alimentar el debat separatista

by cscatalunya — 18 febrer 2017 @ 16:33
Comparte

La diputada de C’s, Sonia Sierra, afirma que Cs participa en la manifestació “per donar suport a l’acollida de refugiats i per exigir que es compleixin els tractats internacionals”

Barcelona, dissabte 18 de febrer del 2017

Ciutadans lamenta que s’intenti aprofitar la manifestació de refugiats per alimentar el debat separatista, després que alguns representants polítics hagin fet declaracions en aquest sentit. La diputada per Ciutadans (Cs) al Parlament, Sonia Sierra, juntament amb la diputada Susanna Beltrán, ha assegurat que Ciutadans participa en aquesta manifestació “per donar suport a l’acollida dels refugiats i per exigir que es compleixin els tractats internacionals”.

La diputada de Cs ha assenyalat que “el govern d’Espanya es va comprometre a acollir 17.000 refugiats i està incomplint aquest compromís perquè fins ara només n’han arribat 900”. Davant d’aquesta situació Sierra ha exigit que “s’acceleri el procés d’acollida”, i ha expressat “el compromís i la solidaritat de Ciutadans  cap a unes persones que han de fugir d’una situació tràgica als seus països d’origen”.

Finalment, la diputada de Cs s’ha mostrat contrària a l’acord migratori entre la UE i Turquia  i ha reclamat “una solució justa, responsable i solidària en el marc de la UE”. “El repte dels refugiats és un repte europeu, que requereix solucions conjuntes i donar més suport als països receptors com Itàlia o Grècia perquè per si sols no poden fer front a la tragèdia”, ha conclòs Sierra.

Volver a ACTUALIDAD