Actualitat

Cs proposa que el Parlament declari el 19 de febrer  Dia contra l’homofòbia en l’esport i reclama accions per eradicar conductes lgtbifòbiques en la pràctica esportiva

by cscatalunya — 18 febrer 2017 @ 09:16
Comparte

La diputada i portaveu de Cs en la Comissió d’Igualtat considera que“és una paradoxa que un àmbit integrador com és l’esport hi hagi tan poca visibilitat del col·lectiu LGTBI”

Parlament de Catalunya divendres 17 de febrer del 2017

Ciutadans proposa que el Parlament de Catalunya declari el 19 de febrer  Dia contra l’homofòbia en l’esport. La diputada i portaveu de Cs en la Comissió d’Igualtat del Parlament, Noemí de la Calle, ha presentat una proposta de resolució  en la que fa aquesta proposta però que té per objectiu  “dissenyar una estratègia global per eradicar les conductes lgtbifòbiques en la pràctica de l’esport federat”.

De la Calle ha afirmat que “és paradoxal que en un àmbit integrador com és l’esport hi hagi tan poca visibilitat del col·lectiu LGTBI” i ha afegit que “no hi ha cap altre àmbit social amb tant poca presència d’aquest col·lectiu”. Per revertir aquesta situació la diputada de Cs ha demanat que es posi en marxa una campanya institucional d’informació i sensibilització per tal que “l’esport deixi de ser un àmbit en el qual només té visibilitat una part de la població”.

La diputada de Cs ha recordat que Catalunya va ser una comunitat pionera en la promulgació d’una llei que defensa i garanteix els drets i les llibertats de les persones del col·lectiu LGTBI. I ha lamentat que avui dia encara hi hagi  “tabús i prejudicis” cap aquest col·lectiu.

 

 

Volver a ACTUALIDAD