Actualitat

Espejo-Saavedra a Bassa: “Com vostè no treballa per eradicar la pobresa infantil, almenys permeti que prosperin les propostes de Cs per solucionar-la”

by cscatalunya — 22 febrer 2017 @ 10:24
Comparte

El diputat de Cs destaca que “des que governa Convergència amb ERC i el suport de la CUP la pobresa infantil ha empitjorat a Catalunya”

“Com vostè no treballa per eradicar la pobresa infantil, almenys permeti que prosperin les propostes de Cs per solucionar-la”. Així l’hi ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), José María Espejo-Saavedra, a la consellera d’Afers Socials, Dolors Bassa, en una pregunta de Cs al Govern sobre la infància i l’adolescència. Així mateix, li ha advertit que “des que governa Convergència amb ERC i el suport de la CUP la pobresa infantil ha empitjorat sense deixar que la resta de partits proposin solucions”, li ha enlletgit a Bassa.

Durant la sessió de control del ple del Parlament, Espejo-Saavedra ha recordat que, segons un informe de “Save the Children’ “la pobresa infantil s’ha disparat en un 23% a Catalunya durant els últims dos anys”. Per això, li ha retret que “posi pals a les rodes de l’Oposició” i ha posat com a exemple que JxSí “va votar en contra de les propostes de Cs per invertir en educació infantil de 0 a 3 anys mentre el seu Pressupost destina 0 euros”. I ha afegit que “també van rebutjar la proposta de Cs perquè tots els alumnes catalans tinguin llibres de text gratis”.

Volver a ACTUALIDAD