Actualitat

Inés Arrimadas a Puigdemont: “Si no té res a amagar, doni la cara i vingui a donar explicacions al Parlament sobre el ‘cas Vidal’”

by cscatalunya — 22 febrer 2017 @ 12:10
Comparte

La líder de Cs a Catalunya assegura que "més d’hora que tard Catalunya tindrà un president o presidenta que no s’amagui i que representi a tots els catalans"

“Si no té res a amagar, doni la cara i vingui a donar explicacions al Parlament sobre el ‘cas Vidal’”. Així li ho ha dit la Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després de demanar-li que comparegui per a donar explicacions sobre “les greus acusacions” que ha fet l’ex senador d’ERC, Santi Vidal, i que afecten al seu govern.

Arrimadas li ha dit al President: “No diuen la veritat sobre els seus contactes amb el govern d’Espanya, ni donen explicacions sobre els casos incòmodes com el ‘cas Vidal’, ni responen a la petició de compareixença”.

La líder de Ciutadans a Catalunya ha recordat que Cs “és el partit que més propostes ha presentat al Parlament, com la de que els llibres de text siguin gratuïts, la millora de les llistes d’espera o un pla de foment de la natalitat”, mentre que “el que fa JxSí és presentar esmenes a la totalitat i evitar els debats, fins i tot quan moltes d’aquestes propostes no suposen més despesa sinó una millor gestió dels recursos”.

Arrimadas li ha recordat que Cs ha impulsat la comissió d’investigació per el ‘cas Vidal’ i li ha assegurat que “més d’hora que tard Catalunya tindrà un president o presidenta que no s’amagui i que representi a tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD