Actualitat

Inés Arrimadas, sobre la reunió entre Puigdemont i Rajoy: “El problema no és que es reuneixin, el problema és que Puigdemont ens menteixi”

by cscatalunya — 22 febrer 2017 @ 15:03
Comparte

La Cap de l'Oposició a Catalunya afirma: “Puigdemont és un president que s'amaga, que no dóna la cara i que no explica la realitat als catalans”

Parlament de Catalunya, dimecres 22 de febrer del 2017. “El problema no és que es reuneixin, el problema és que Puigdemont ens menteixi dient que no hi ha diàleg amb el Govern mentre es veu amb Rajoy a Moncloa”. Així ho ha assegurat la líder de Ciutadans (Cs) i Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després que el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, s’hagi negat a respondre a la seva pregunta sobre els contactes que manté amb el Govern d’Espanya, després de les informacions que publica avui La Vanguardia afirmant que es van reunir tots dos presidents l’11 de gener a la Moncloa. Arrimadas, que ha estat l’única que ha preguntat sobre aquesta qüestió en la sessió de control, ha lamentat que Puigdemont hagi desaprofitat l’oportunitat per “desmentir o confirmar aquesta reunió i informar els catalans” sobre aquest tema.

La Cap de l’Oposició ha defensat que des de Cs els sembla “bé” que es reuneixin i ha puntualitzat que “si es reuneixen, Puigdemont no pot seguir alimentant el victimisme dient que el Govern d’Espanya no vol parlar”. Arrimadas ha assegurat que si aquesta reunió es va produir és una “‘presa de pèl’ que ho neguin” –ahir la portaveu del Govern, Neus Munté, ho va desmentir en roda de premsa- i “s’hagi passat dos mesos dient que no ha tingut cap tipus de contacte amb Rajoy quan segons sembla no ha estat així”.

Això demostra, segons Arrimadas, que Carles Puigdemont “és un president que s’amaga, que no dóna la cara i que no explica la realitat als catalans”, tampoc sobre el ‘Cas Vidal’, ja que tant Junts pel Sí com la CUP han rebutjat la proposta de Ciutadans perquè doni la cara en el Parlament. “Vostè no podrà estar sempre amagat darrere de l’‘estelada’”, li ha advertit, i ha conclòs que Catalunya “necessita un president que assisteixi a les reunions per defensar els interessos dels catalans, però no per demanar la independència i defensar il·legalitats”.

Volver a ACTUALIDAD