Actualitat

De Páramo: “Ens obsessiona la transparència i per això seguirem insistint fins que donin la cara pel ‘Cas Vidal’”

by cscatalunya — 23 febrer 2017 @ 15:04
Comparte

De Páramo, després del rebuig de Junts pel Sí i la CUP que Puigdemont comparegui: “Si el president no s'atreveix a donar la cara és perquè té alguna cosa que amagar”

Parlament de Catalunya, dijous 23 de febrer del 2017. “Ens obsessiona la transparència i per això seguirem insistint fins que donin la cara pel ‘Cas Vidal’”. Així ho ha afirmat el diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, després de presentar una moció sobre la política fiscal i en referència a les afirmacions de l’ex senador d’ERC, Santi Vidal, que afecten la Generalitat. “Estem encantats que el ‘monotema’ en el Parlament aquests dies hagi estat la transparència, perquè si haguéssim d’esperar que ho fessin el partit de les seus embargades o el del ‘Cas Vidal’ mai es parlaria de transparència en el Parlament’”, ha manifestat.

“Puigdemont és el president de tots els catalans”, ha recordat De Páramo, i ha retret a Junts pel Sí i “als seus còmplices” de la CUP que ahir votessin en contra de la proposta de Cs perquè Puigdemont comparegui en el Parlament i “bloquegessin que en democràcia un president doni la cara”. Amb aquest fet, “ahir no només van perdre els grups de l’Oposició, sinó també molts catalans que es quedaran sense saber la veritat”, fins que es posi en marxa la comissió d’investigació sobre el ‘Cas Vidal’ impulsada conjuntament per Cs, PP i PSC.

De Páramo ha destacat que els catalans mereixen conèixer la veritat i que el Govern garanteixi que “no ha utilitzat les seves dades fiscals amb finalitats il·legals i que ningú els ha espiat”.  En cas contrari, ha assegurat que Ciutadans seguirà insistint perquè un govern no es pot quedar indiferent “quan se li imputen delictes”.

Volver a ACTUALIDAD