Actualitat

Arrimadas es mostra sorpresa per “la sensació d’impunitat dels dirigents de Convergència, que creien que tot i saltant-se les lleis no els passaria mai res”

by cscatalunya — 27 febrer 2017 @ 10:02
Comparte

La Cap de l'Oposició a Catalunya assegura que a la Generalitat no li convé “buscar solucions des de la política perquè viuen bé des del victimisme i la confrontació”

Madrid, dilluns 27 de febrer del 2017. La Cap de l’Oposició a Catalunya i portaveu de l’Executiva nacional de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, ha criticat “la sensació d’impunitat dels dirigents de Convergència, que creien que tot i saltant-se les lleis no els passaria mai res”. En una jornada marcada pel judici al exconseller de la Presidència, Francesc Homs, per la consulta il·legal del 9N, Arrimadas ha advertit al programa ‘Hoy por Hoy’ de la Cadena Ser que “quan un polític es salta les lleis i es gasta 13 milions d’euros de tots els catalans en fer una consulta il·legal per a la secessió, el més normal és que li cridi un jutge a declarar”. Aquesta situació l’ha comparat amb la que viuen diàriament les famílies i autònoms recordant que“els autònoms que no arriben a temps a pagar les seves quotes saben que tindran recàrrecs”, ha subratllat.

La líder de Ciutadans a Catalunya ha alertat que el Govern d’Espanya té a la seva mà “concretar el diàleg amb mesures i reformes en matèria de serveis i infraestructures“, ja que “s’ha passat molts anys confiant-ho tot únicament a la Llei i a la Justícia”. Tot i així, ha defensat “un canvi d’actitud” gràcies que el “PP ja no té majoria absoluta” i a l’acord d’investidura amb Ciutadans, que inclou mesures d’obertura de diàleg i reformes com el sistema de finançament de les Comunitats Autònomes o infraestructures com el Corredor Mediterrani.

Finalment, ha afegit que el diàleg i les reformes “descol·loquen als membres del Govern de la Generalitat”, qui segons Arrimadas “han viscut molt bé instal·lats en el victimisme i la confrontació”.

Volver a ACTUALIDAD