Actualitat

Arrimadas, sobre les exigències de Cs contra la corrupció: “Si al PP se li fa una muntanya aquesta nova etapa de regeneració buscarem el suport de l’oposició”

by cscatalunya — 1 març 2017 @ 10:09
Comparte

Arrimadas critica que JxSí "vulgui modificar el reglament del Parlament a la seva mida" i alerta que "es creguin amos del Parlament, de les lleis i de Catalunya volent reformar el reglament sense consens”

Barcelona, dimecres 1 de març del 2017. “Si al PP se li fa una muntanya aquesta nova etapa de regeneració buscarem el suport de l’oposició”. Així ho ha dit la portaveu de l’Executiva nacional de Ciutadans (Cs) i Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després de la reunió que van mantenir ahir al Congrés el Grup Parlamentari de Cs amb el del PP per tractar sobre les sis exigències del partit taronja en l’acord d’investidura relacionades amb la corrupció, entre elles l’eliminació dels aforaments i la limitació de mandats. En una entrevista a ‘Más de Uno’ d’Onda Cero, Arrimadas ha assegurat que “l’idoni és que aquestes reformes tirin endavant amb el Govern” però ha advertit al PP que “si ells no compleixen la seva paraula i amb el pacte com han fet durant tants anys amb el seu programa” Ciutadans buscarà “majories alternatives”, la qual cosa significa que amb el seu suport o no aquestes mesures de regeneració tiraran endavant perquè “ja no tenen majoria absoluta”.

Sobre l’actualitat a Catalunya, Arrimadas ha criticat la proposta de Junts pel Sí de modificar el reglament del Parlament “a la seva mida” sense necessitat d’un debat previ amb la resta de grups de la cambra per dur a terme el seu full de ruta separatista. La Cap de l’Oposició li ha retret al Govern que “es creguin amos del Parlament, de les lleis i de Catalunya” i que “després se’ls ompli la boca parlant de democràcia”. A més, els ha recordat que “no tenen majoria de vots al carrer”, la qual cosa significa que qualsevol decisió que es prengui hauria de ser consensuada amb els partits de l’Oposició.

Volver a ACTUALIDAD