Actualitat

De Páramo: “Ja n’hi ha prou de victimisme, avui no ha estat ni el ‘malvat’ TC ni la ‘malvada’ Fiscalia; Ha estat el seu propi Consell, nomenat per ells, qui adverteix que els pressupostos són il·legals i contraris a l’Estatut”

by cscatalunya — 3 març 2017 @ 13:49
Comparte

El Secretari de Comunicació de Cs adverteix a Puigdemont: “Fins aquí hem arribat, assumeixin-ho; Avui és el seu ‘Game Over’, la seva aventura ha acabat”

Barcelona, divendres 3 de març del 2017. “Ja n’hi ha prou de victimisme, avui no ha estat ni el ‘malvat’ Tribunal Constitucional ni la ‘malvada’ Fiscalia; Ha estat el seu propi Consell de Garanties Estatutàries, nomenat per ells, qui adverteix que els pressupostos són il·legals i contraris a l’Estatut”. Així ho ha dit el portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, en una roda de premsa després que el Consell de Garanties Estatutàries* hagi advertit per unanimitat que és inconstitucional la partida destinada al referèndum que el Govern inclou en el seu projecte de Pressupostos per al 2017, com ja advertia Cs. De Páramo li ha retret a Puigdemont i Forcadell: “El món no està en contra de vostès, el què passa és que vostès estan en contra de la Llei”.

Per això, Ciutadans ha demanat a la Mesa del Parlament que obri el tràmit d’esmenes al dictamen del CGE, perquè considera que ha arribat l’hora que Puigdemont i Forcadell “deixin de costat el victimisme i de fer el ridícul”. “Fins aquí hem arribat, assumeixin-ho. Avui és el seu ‘Game Over’, la seva aventura ha acabat”, ha avisat De Páramo. Cs també ha registrat una petició de reconsideració* a la Mesa perquè no admeti a tràmit la proposta de Junts pel Sí de canviar el reglament de la cambra catalana.

Davant aquest avís del CGE, el portaveu adjunt de Cs ha defensat que “avui comença una nova etapa per deixar de parlar del monotema que no va enlloc” per començar a “parlar dels problemes dels catalans”, com la sanitat, l’educació, la dependència o els autònoms, entre d’altres. “El seu full de ruta s’ha convertit en un laberint d’on ja no saben sortir”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD