Actualitat

Carrizosa critica que Puigdemont segueixi amb el seu pla il·legal malgrat el dictamen del CGE i vaticina la fi de la legislatura per la seva falta de projecte

by cscatalunya — 4 març 2017 @ 12:54
Comparte

El portaveu parlamentari de Cs adverteix: “No ha estat ni el TC ni la Fiscalia; ha estat un òrgan triat per ells mateixos qui ha avisat que els pressupostos són il·legals”

Gavà, dissabte 4 de març del 2017. El portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, ha criticat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, “segueixi amb el seu pla il·legal” malgrat que ahir el Consell de Garanties Estatutàries (CGE) advertís que és inconstitucional la partida que el Govern destina al referèndum en el seu projecte de Pressupostos per al 2017, com ja va advertir també Cs. Carrizosa ha recordat als membres del Govern que “no ha estat ni el TC ni la Fiscalia; ha estat un òrgan triat per ells mateixos qui ha avisat que els pressupostos són il·legals”. “Qui més l’hi ha de dir?”, ha qüestionat Carrizosa davant els mitjans de comunicació a Gavà, on s’ha celebrat l’11è aniversari de l’agrupació taronja.

Davant aquesta resolució del CGE, Ciutadans ha demanat a la Mesa del Parlament que obri el tràmit d’esmenes al dictamen. A més, Carrizosa considera que ha arribat l’hora de posar “fi a la legislatura”, ja que, una vegada més, s’ha evidenciat “la falta de projecte del Govern de la Generalitat”.

Volver a ACTUALIDAD