Actualitat

De Páramo: “Les coses van bé fins que apareix la paraula prohibida de Rajoy: la corrupció, i s’obliden del que han dit i signat”

by cscatalunya — 5 març 2017 @ 12:29
Comparte

De Páramo adverteix: "El full de ruta de Puigdemont jugant amb els diners de tots s'ha convertit en un laberint d’on no saben sortir"

Barcelona, diumenge 5 de març del 2017. “Les coses van bé fins que apareix la paraula prohibida de Rajoy: la corrupció, i s’obliden del que han dit i signat”. Així ho ha assegurat el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, referint-se a l’immobilisme que està mostrant el president del Govern, Mariano Rajoy, respecte a la imputació del president popular a Múrcia, Pedro Antonio Sánchez. Davant l’actitud de Rajoy, que “prefereix protegir els qui saben massa en lloc d’assegurar l’estabilitat a Múrcia”, De Páramo ha explicat davant els mitjans de comunicació que “Ciutadans buscarà alternatives i es reunirà amb el PSOE per garantir que a Múrcia no hi hagi cap imputat per corrupció”.

Respecte a la situació a Catalunya, el portaveu adjunt de Ciutadans al Parlament ha constatat que “el full de ruta de Puigdemont jugant amb els diners de tots s’ha convertit en un laberint d’on no saben sortir”. “No només han estat el Tribunal Constitucional, la Constitució o l’Estatut els qui avisen que el que fan és il·legal, sinó que és el seu propi Consell de Garanties Estatutàries, triat per ells mateixos, qui ho adverteix”, ha apuntat. I ha demanat deixar de parlar del monotema per parlar de “sanitat, educació i dependència”, entre d’altres.

De Páramo ha evidenciat que la legislatura està arribant a la seva fi pel fracàs del Govern i per això ha instat al PSC i PPC que, en el cas que hi hagi unes noves eleccions a Catalunya, “no s’equivoquin de socis” -ja que van pactar amb ERC en el tripartit i amb la Convergència de Pujol respectivament- i “donin suport” a Ciutadans per “oferir una alternativa a un govern separatista”.

Volver a ACTUALIDAD