Actualitat

De Páramo: “Volem saber si el Govern obeirà a la CUP per a desobeir a la democràcia”

by cscatalunya — 7 març 2017 @ 13:25
Comparte

El portaveu adjunt de Cs alerta de que: “Volen fer un reglament a la seva mida per a declarar la independència i evitar que la oposició pugui fer res”

“Volem saber si el Govern obeirà a la CUP per a desobeir a la democràcia”. Així ho ha dit el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, després que el Consell de Garanties Estatutàries (CGE) hagi declarat inconstitucional i antiestatutari l’apartat dels pressupostos de la Generalitat dedicat al referèndum.

De Páramo ha dit que “ja no queda ningú més que li digui al Sr Puigdemont que el seu pla és il·legal” perquè “li ho ha dit el Tribunal Constitucional, la Constitució, l’Estatut, els lletrats del Parlament i el seu propi CGE, nomenat per membres de Convergència”.

El diputat de Cs assegura que “s’acosta l’hora de la veritat, l’hora de desobeir” i afegeix: “ja no queden voluntaris als que culpar. Ja no podran dir una cosa a Madrid i una altra a Barcelona. Ja no podran dir una cosa als mítings i una altra al Parlament”.

Després que Cs hagi presentat una reconsideració a la proposta de JxSí de modificar el reglament de la Cambra catalana, De Páramo ha assegurat que “Volen fer un reglament a la seva mida per a declarar la independència i evitar que la oposició pugui fer res”.

El portaveu adjunt de Cs ha dit que “ja no respecten res, ni la Constitució, ni l’Estatut d’Autonomia, ni el reglament del Parlament” i ha afegit que “en democràcia s’ha d’escoltar la oposició, però aquest govern no vol escoltar a la oposició, sinó que vol fer trampes”. Per això, el diputat i portaveu adjunt de Cs ha assegurat que “no permetrem que se saltin les lleis”.

Volver a ACTUALIDAD