Actualitat

Carrizosa al Govern: “No s’apropiïn del nom de Catalunya. Això no va contra els catalans, va d’espionatge polític a l’oposició”

by cscatalunya — 8 març 2017 @ 18:01
Comparte

El diputat de Cs adverteix que la comissió sobre Jorge Fernández Díaz i el suposat ús partidista del Ministeri de l'Interior “no esborrarà el Cas 3%, el Pujol o el de les ITV”

“No s’apropiïn del nom de Catalunya. Això no va contra els catalans, va d’espionatge polític a l’oposició”. Així l’hi ha dit el diputat i portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, als membres de la Generalitat durant el debat de la creació d’una comissió d’investigació sobre Jorge Fernández Díaz i el suposat ús partidista del Ministeri de l’Interior. “Siguin valents, canviïn el nom de la comissió i ampliïn els seus objectius”, ha demanat a JxSí. I ha recordat que, “des del minut zero, Cs va denunciar aquests fets i va demanar la destitució del director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel d’Alfonso, i explicacions al ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz”. A més, ha explicat que el seu partit al Congrés va votar a favor de la seva reprovació i de que es constituís la comissió d’investigació.

El diputat de Cs ha assegurat que l’objectiu d’aquesta comissió no és esborrar el Cas Palau, el Pujol o el de les ITV: “S’ha de donar llum a l’ocorregut perquè els ciutadans sàpiguen qui són els responsables polítics d’haver intentat espiar a l’oposició”. “A Cs volem arribar fins al final d’aquest assumpte, sempre estarem al costat de la democràcia i seguirem treballant per evitar que casos com aquest tornin a succeir”, ha resolt Carlos Carrizosa.

 

Volver a ACTUALIDAD