Actualitat

De Páramo a Romeva: “Deixi de jugar a l’amagatall, no s’inventi el seu càrrec i no oculti els documents que envia a altres països”

by cscatalunya — 8 març 2017 @ 10:11
Comparte

De Páramo adverteix a Romeva que “passarà a la història per ser el conseller de Transparència menys transparent” i li recorda que té de termini fins demà per lliurar la documentació

Parlament de Catalunya, dimecres 8 de març del 2017. “Deixi de jugar a l’amagatall, no s’inventi el seu càrrec i no oculti els documents que envia a altres països”. Així s’ha dirigit el diputat i portaveu adjunt de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, al conseller d’Afers Exteriors i Transparència, Raül Romeva, a qui li ha retret que “s’hagi negat dues vegades a lliurar informació sobre els memoràndums que envia a altres països” tal com va sol·licitar la diputada del partit taronja, Susana Beltrán, en diverses ocasions. La Mesa del Parlament –on JxSí i la CUP tenen majoria- “li van donar la raó” a Beltrán en negar-se Romeva a respondre i li van obligar novament a lliurar la informació, encara que “va contestar amb una cosa que no tenia res a veure amb el que se li demanava”, ha criticat en la sessió de control del Ple del Parlament.

“Vostè passarà a la història per ser el conseller de Transparència menys transparent”. Fernando de Páramo li ha recordat que el termini per lliurar la documentació acaba demà, per la qual cosa ha instat al Conseller a explicar en el Ple “què és això tan important que amaga”, la qual cosa no ha respost.

De Páramo també ha recriminat a Romeva que “enviï cartes pel món presentant-se com el Ministre de ‘Asuntos Exteriores’” i li ha recordat: “Vostè ni és Ministre ni és de ‘Asuntos Exteriores’, perquè només li rep el president de Cambodja, l’extrema dreta de Finlàndia o el Tea Party, un dels partits de Trump”. “Ja que s’inventa el seu càrrec, tregui la paraula ‘transparència’ perquè no li representa”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD