Actualitat

Inés Arrimadas a Puigdemont: “Ha arribat l’hora de la veritat: ha de decidir si segueix obeint a la CUP o si obeeix al sentit comú”

by cscatalunya — 8 març 2017 @ 12:16
Comparte

La líder de Cs a Catalunya, sobre el ‘cas Palau’: "quan els que van a declarar son els Bárcenas de Convergència, a vostès no se’ls veu pels jutjats com en el cas del 9N"

Parlament de Catalunya, dimecres 8 de març de 2017

“Ha arribat l’hora de la veritat: ha de decidir si segueix obeint a la CUP o si obeeix al sentit comú”. Així li ho ha dit la Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a la sessió de control al Parlament, després que el Consell de Garanties Estatutàries (CGE) hagi dictaminat que la partida destinada als pressupostos per el referèndum és il·legal.

Arrimadas li ha dit al President que “el seu pla és un frau irreal i il·legal” perquè “estan prenent el pèl fins i tot als independentistes que de bona fe van creure en les seves promeses”. A més, creu que “ha aconseguit una cosa molt difícil: dividir en dos a la societat catalana i mentir-nos a les dos mitats”.

La líder de Ciutadans a Catalunya li ha retret a Puigdemont que vulgui “saltar-se ‘a la torera’ el reglament del Parlament per a silenciar a l’oposició sense que hi hagi debat”. Arrimadas li ha recordat que “els quatre grups de l’oposició representem a més catalans que JxSí i la CUP”.

Sobre l’inici del judici per el ‘cas Palau’, la líder de l’Oposició ha assegurat que “quan els que van a declarar son els Bárcenas de Convergència, a vostès no se’ls veu fent manifestacions a la porta dels jutjats”. Per això, Arrimadas ha sentenciat que “el més útil, sensat i rellevant que farà en el seu breu mandat és convocar eleccions”. I ha afegit: “i quan més tardi en convocar-les, més diners i temps ens farà perdre als catalans”.

Volver a ACTUALIDAD