Actualitat

Arrimadas: “Millet està ‘cantant la traviata’ dient el que molts catalans ja sospitàvem: Convergència ha cobrat comissions per adjudicacions de contracte”

by cscatalunya — 8 març 2017 @ 15:59
Comparte

Arrimadas sol·licita la compareixença de Mas per explicar en el Parlament “si segueix posant la mà en el foc pels Bárcenas de Convergència” i insta a Puigdemont a “explicar les mesures del Govern per afrontar la corrupció”

Parlament de Catalunya, dijous 8 de març del 2017. “Millet està ‘cantant la traviata’ dient el que molts catalans ja sospitàvem: Convergència ha cobrat comissions per adjudicacions de contracte”. Així ho ha dit la Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en declaracions als mitjans de comunicació després d’una jornada marcada pel judici del ‘Cas Palau’, on el seu expresident, Fèlix Millet, ha admès que Convergència es va finançar il·legalment a través del Palau i que les ‘mordidas’ eren del 4%.  Arrimadas ha assegurat que aquestes declaracions de Millet no li han “sorprès” i ha advertit a la cúpula de Convergència que “ni el monotema del ‘procés’ ni el canvi de nom del seu partit farà que els catalans s’oblidin dels seus casos de corrupció”.

Arran d’aquestes declaracions de Millet que suposadament confirmen el finançament il·legal de Convergència, Ciutadans ha sol·licitat la compareixença d’Artur Mas perquè expliqui en el Parlament “si segueix posant la mà en el foc pels seus tresorers i pels Bárcenas de Convergència, com va dient en les televisions”. També ha demanat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, doni explicacions en el Parlament sobre “els casos de corrupció del seu partit i les mesures que està duent a terme per afrontar-la”, encara que s’ha mostrat convençuda que “no s’ha fet res” per acabar amb el segon problema que més preocupa als catalans.

“Ha arribat l’hora de dir la veritat”, ha dit Arrimadas, qui també ha recriminat als membres del Govern que no hagin assistit al judici pel ‘Cas Palau’ com van fer pel del 9N. “Ja no cola, quan alguns deien que tenien pressa per sortir d’Espanya i de la Unió Europea el que volien dir és que tenien pressa per sortir de la Justícia d’Espanya i de la Unió Europea”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD