Actualitat

Carrizosa al Govern: “Vostès no volen diàleg i quant pitjor vagi, millor, però admetin que ara a Catalunya hi ha una oposició democràtica per a parlar de sanitat o educació”

by cscatalunya — 9 març 2017 @ 16:49
Comparte

El portaveu de Cs adverteix a Romeva que al no lliurar els memoràndums que envia a diversos països com va demanar Cs està incomplint la Llei de Transparència

“Vostès no volen diàleg i quant pitjor vagi, millor, però admetin que ara a Catalunya hi ha una oposició democràtica per parlar de sanitat, educació o serveis socials”. Així s’ha dirigit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, als membres del Govern, als qui els ha retret la seva mala gestió durant el primer any de govern. En una moció de la formació taronja, Carrizosa ha criticat que el Govern “es tanqui en si mateix i no faci política” negant-se a parlar amb el govern d’Espanya per a “defensar els interessos dels catalans” i rebutjant “participar en aquelles reunions on es va a parlar de qüestions rellevants”, com és la conferència de presidents autonòmics on el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no hi va ser.

Carrizosa els hi ha demanat que “compleixin amb les resolucions acordades pel Parlament” com l’eliminació de barracons o la reducció del 30% de les taxes universitàries.

El portaveu de Cs també ha advertit al conseller Romeva que al no lliurar els memoràndums que envia a diversos països com li va demanar Ciutadans “està incorrent en un gravíssim desistiment de les seves funcions i incomplint la Llei de Transparència” donat que és una llei que preveu sancions, entre d’altres, la destitució del que incompleix la Llei de Transparència. Carrizosa ha recordat que “avui sotmetem a votació que el conseller Romeva lliuri d’una vegada aquests memoràndums”. Per això, el portaveu de Cs ha demanat que “convoquin eleccions perquè ja no arriben enlloc”.

Volver a ACTUALIDAD