Actualitat

De Páramo: “Artur Mas tenia raó quan deia que el cas del 3% era mentida; ara sabem que era el 4% com està cantant el Bárcenas de Convergència”

by cscatalunya — 9 març 2017 @ 12:52
Comparte

El Secretari de Comunicació de Ciutadans adverteix: “És el ‘Game Over’ de la carrera d'Artur Mas”

Parlament de Catalunya, dijous 9 de març del 2017. “Artur Mas tenia raó quan deia que el cas del 3% era mentida, perquè ara sabem que era el 4% com està cantant el Bárcenas de Convergència”. Així ho ha dit el portaveu adjunt de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, en declaracions als mitjans de comunicació en una setmana marcada pel judici del ‘Cas Palau’, en el qual tant l’expresident de la institució, Fèlix Millet, com la seva mà dreta, Jordi Montull, han admès que Convergència es va finançar il·legalment a través del Palau i que les ‘mordidas’ eren del 4%.

Ciutadans ha presentat una sol·licitud de compareixença juntament amb els altres grups de l’Oposició perquè Artur Mas “doni la cara” en el Parlament i expliqui “si segueix posant la mà en el foc pels Bárcenas de Convergència”, com ha afirmat diverses vegades en les televisions negant que “el seu partit no es portava ‘mordidas’ per pagar a empreses a canvi de favors”.Així mateix, ha demanat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, comparegui a la cambra catalana per explicar les mesures que està duent a terme per acabar amb la corrupció, ja que “afecta directament al seu partit Convergència”.

Sobre la negativa de Junts pel Sí de sumar-se a aquesta petició, el Secretari de Comunicació de Cs ha assegurat que estan “acostumats al fet que els vells partits no vulguin investigar”, i ho ha comparat amb el rebuig del PP de crear una comissió d’investigació sobre el seu finançament al Congrés dels Diputats. “Convergència vol bloquejar que els catalans sapiguem tota la veritat, però no podran perquè ja no existeixen les majories absolutes”, ha aclarit.

Si es confirmen les declaracions de Fèlix Millet i de Jordi Montull sobre el finançament il·legal de Convergència, De Páramo ha afirmat que Mas ha de deixar la política: “És el ‘Game Over’ de la seva carrera, ha d’acabar ja aquesta aventura”.

Volver a ACTUALIDAD