Actualitat

De Páramo: “Mas diu el mateix que els vells partits: protegeix al seu Bárcenas i diu que tots menteixen menys ell”

by cscatalunya — 10 març 2017 @ 13:26
Comparte

El secretari de Comunicació de Cs assegura que “es van inventar un nou partit per tapar la corrupció de Convergència, però és el mateix: les mateixes idees i la mateixa corrupció”

“Mas diu el mateix que els vells partits: protegeix al seu Bárcenas i diu que tots menteixen menys ell”. Així ho ha dit el secretari de Comunicació de Cs, Fernando de Páramo, després de les declaracions de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, en una entrevista en RAC1 en la qual es defensa de la implicació de Convergència en el ‘cas del 3%’ i en el ‘cas Palau’.

De Parámo ha assegurat que “es van inventar un nou partit per tapar la corrupció de Convergència, però és el mateix: les mateixes idees i la mateixa corrupció”. Per això, Cs ha demanat la compareixença de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, i del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, perquè “han estat molts anys en Convergència i no ens creiem que no s’assabentessin de res”. “Volem que expliquin què passava en el partit” ha afegit.

El també portaveu adjunt de Cs en el Parlament ha demanat que aquesta compareixença en la comissió de investigació que presideix el diputat de Cs Jean Castel, “es produeixi el més aviat possible per què no volem que s’amagui més”. I ha assegurat que Artur Mas “haurà de donar explicacions” donat que “va dir que el 3% era mentida i ara sabem que, és veritat, perquè és del 4% o del 4,5%”. El diputat de Cs considera que Mas “hauria d’assumir responsabilitats i abandonar la poca carrera que li queda”. “És el Game Over del Sr. Mas”.

Volver a ACTUALIDAD