Actualitat

Carrizosa: “Catalunya no necessita ni salva pàtries ni màrtirs, sinó servidors públics que pensin en tots els catalans i no en els seus interessos personals”

by cscatalunya — 13 març 2017 @ 13:31
Comparte

Carrizosa adverteix al Govern, després de conèixer la sentència per la consulta il·legal del 9N: “Si no saben sortir d'aquest laberint, convoquin noves eleccions perquè hi hagi un nou govern constitucionalista a Catalunya”

Barcelona, dilluns 13 de març del 2017. “Catalunya no necessita ni salva pàtries ni màrtirs, sinó servidors públics que pensin en tots els catalans i no en els seus interessos personals”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després de conèixer la sentència per la consulta il·legal del 9N, que demana dos anys d’inhabilitació per a l’ex president de la Generalitat, Artur Mas, un any i nou mesos per a l’exvicepresidenta Joana Ortega i un any i sis mesos per a l’exconsellera d’Ensenyament, Irene Rigau. En una roda de premsa a la seu de Cs a Barcelona, Carrizosa ha assegurat que a Espanya “no es jutja a ningú per les seves idees, sinó per saltar-se les lleis”, després que Mas, Ortega i Rigau afirmessin en el judici pel 9N que “no tenien clar que estiguessin desobeint al Tribunal Constitucional”. “Ara ja ho saben: és il·legal”, els ha advertit.

Amb aquesta sentència, Carrizosa ha instat a “reflexionar” sobre la situació actual del govern de la Generalitat, que en la seva opinió està “bloquejant les institucions obstinant-se a repetir un nou 9N”. “Si no saben sortir d’aquest laberint convoquin noves eleccions”, ha demanat el portaveu parlamentari de Ciutadans. D’aquesta forma, Catalunya podrà tenir “un nou govern amb un projecte de futur per a tots els ciutadans que permeti que els catalans liderin i participin de les reformes de tota Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD