Actualitat

De Páramo: “Artur Mas no és el Nelson Mandela de Catalunya; que vingui al Parlament a donar explicacions pel cas del 3%”

by cscatalunya — 14 març 2017 @ 13:37
Comparte

El secretari de comunicació de Cs sobre el nomenament de Vicent Sanchis com a nou director de TV3: “compleix amb els dos requisits: és independentista i anti-Ciutadans”

“Artur Mas no és el Nelson Mandela de Catalunya, que vingui al Parlament a donar explicacions pel cas del 3%”. Així ho ha dit el secretari de comunicació de Ciutadans (Cs), Fernando de Páramo, després d’anunciar que l’oficina del president de la CAI (Comissió d’Afers Institucionals), Jean Castel, s’ha posat en contacte amb l’oficina de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, per a què comparegui en la propera CAI prevista per el dimecres 29 de març.

De Páramo ha dit que “és una bona notícia que el Sr. Mas vingui al lloc que li ha pagat tants anys el seu sou” perquè “l’hem vist molt còmode en les seves entrevistes als platós de televisió, però aquí no estarà tan còmode, perquè aquesta comissió no serà una entrevista de TV3”. I ha afegit que serà “una bona oportunitat pels que lluitem contra la corrupció preguntar-li al Sr. Mas, la mà dreta de Pujol i company de molts dels que estan cantant la Traviata en els jutjats”. 

Precisament sobre el nomenament del periodista Vicent Sanchis com a nou director de TV3, el també portaveu adjunt de Cs ha assegurat que “compleix amb els dos requisits: és independentista i anti-Ciutadans”. De Páramo ha recordat que Sanchis “ha fet declaracions molt greus contra la força que lidera l’oposició a Catalunya i que són impròpies d’un director d’una televisió pública catalana”. El diputat de Cs ha destacat que “el comitè d’empresa i els treballadors de TV3 estan indignats, així com l’oposició en bloc”.

Volver a ACTUALIDAD