Actualitat

De Páramo: “El full de ruta separatista ha canviat tant que ni hi ha full, ni hi ha ruta; l’única sortida és convocar eleccions”

by cscatalunya — 15 març 2017 @ 08:58
Comparte

El Secretari de Comunicació de Cs adverteix, en una entrevista en TV3: “Artur Mas ha fet el mateix que PP: protegir al seu Bárcenas i dir que tothom menteix menys ell”

Barcelona, dimecres 15 de març del 2017. “El full de ruta separatista ha canviat tant que ni hi ha full, ni hi ha ruta; l’única sortida a Catalunya és convocar eleccions”. Així ho ha assegurat el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament, Fernando de Páramo, en una entrevista en ‘Els Matins’ de TV3, en una setmana marcada per la sentència que inhabilita a l’ex president de la Generalitat, Artur Mas, i a les exconselleres Irene Rigau i Joana Ortega per la consulta il·legal del 9N i després que ahir la Mesa del Parlament donés llum verda a la creació de la ponència per modificar el reglament del Parlament -a proposta de Junts pel Sí i la CUP- per “evitar que l’Oposició tingui veu” a la cambra catalana, per la qual cosa Cs no participarà.

De Páramo ha assegurat que el Govern està en un “atzucac” i que per sortir d’aquí “l’única solució és tornar a les urnes democràtiques”, la qual cosa també considera “preocupant”perquè significa que “els polítics separatistes són incapaços de donar estabilitat”. “El Govern ha renunciat al diàleg i als temes que preocupen els catalans”, com el sistema de finançament o infraestructures com el Corredor Mediterrani. Davant aquest escenari d’uns possibles comicis, De Páramo ha constatat que Ciutadans està preparat per liderar “una alternativa”i ha demanat a PSC i a PP que aquesta vegada “no s’equivoquin de socis” com van fer pactant amb ERC i Convergència, respectivament.

D’altra banda, el portaveu adjunt de Cs ha celebrat que l’expresident de la Generalitat vagi al Parlament a “donar explicacions” el proper 29 de març sobre el suposat finançament il·legal de Convergència arran del ‘Cas Palau’ i del ‘Cas del 3%’. “Artur Mas ha fet el mateix que el PP: protegir al seu Bárcenas i dir que tothom menteix menys ell”, ha criticat De Páramo, i ha assegurat que s’ha acabat “la impunitat que han tingut durant molt de temps els senyors de Convergència; ara han de donar la cara”. “És el ‘Game Over’ de la seva carrera”, ha advertit també a Mas.

En clau nacional, el Secretari de Comunicació de Cs ha assegurat que si Rajoy no compleix el pacte d’investidura signat amb Cs en matèria de corrupció, la formació taronja buscarà “sumar amb l’oposició” per acabar amb aquesta xacra, com ja ha fet amb l’impuls de la comissió d’investigació sobre el ‘Cas Bárcenas’. “La regeneració a Espanya s’engegarà, amb o sense Rajoy”, ha constatat.

Volver a ACTUALIDAD