Actualitat

Antonio Espinosa a Baiget: “Treballi per eradicar la pobresa energètica a través d’un model sostenible que suposi un estalvi als ciutadans i a les empreses”

by cscatalunya — 16 març 2017 @ 17:41
Comparte

El diputat de Cs defensa “un Pacte d'Estat que afronti una reforma energètica urgent” i aposta per “augmentar els punts de càrrega de vehicles elèctrics” per fomentar el seu ús

“Treballi per eradicar la pobresa energètica a través d’un model sostenible que suposi un estalvi als ciutadans i a les empreses”. Així l’hi ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Antonio Espinosa, al conseller d’empresa de la Generalitat, que ha comparegut en el Parlament per explicar les bases del pacte nacional per a la transició energètica. En aquest sentit, ha alertat que l’objectiu del Govern de ser 100% renovables al 2050 “és difícil i poc creïble”. Per això, ha proposat al conseller que “abandoni la sobirania energètica” i que “treballi en direcció a una menor dependència de l’estranger” per disminuir les importacions de combustible fòssil i “disminuir la factura elèctrica”.

 “El sector necessita d’un Pacte d’Estat que afronti d’una vegada una reforma energètica”, ha defensat Antonio Espinosa en la comissió d’Empresa. I ha insistit en la necessitat “d’avançar cap a un model sostenible i respectuós amb el medi ambient a través de les energies renovables”, per la qual cosa ha apostat per “augmentar els punts de càrrega dels vehicles elèctrics” per fomentar el seu ús.

En relació a la directiva europea en matèria energètica, que determina una millora de la qualitat del servei amb l’augment de la competència, el diputat de Cs ha manifestat que “cal donar-li compliment, alliberar el mercat i modernitzar el parc d’edificis”.

 

 

 

 

Volver a ACTUALIDAD