Actualitat

Carrizosa sobre la modificació del reglament del Parlament: “És un nyap i un menyspreu per a la democràcia”

by cscatalunya — 16 març 2017 @ 15:12
Comparte

El portaveu de Cs sobre les sancions proposades pel portaveu de JxSí: “és un error absolut i vergonyós”

“És un nyap i un menyspreu per a la democràcia”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després de la reunió de la comissió de reglament, i de la Taula i Junta de Portaveus en la qual s’ha debatut la modificació del reglament de la Cambra catalana. 

Carrizosa ha dit que Cs no participarà en la ponència “perquè no és una ponència conjunta” ja que només hi ha dos grups, i no està “l’oposició que representa a més vots dels catalans que els que sumen JxSí i la CUP”. El portaveu de Cs considera que la reforma del reglament pretén “silenciar a l’oposició en els debats importants que es puguin produir en el Parlament”.

El diputat de Cs ha qualificat d’“error absolut i vergonyós” la proposta del portaveu de JxSí, Jordi Turull, de sancionar als grups de l’oposició que no participin en “aquest nyap” perquè es tracta només d’“un invent de JxSí i la CUP”.

D’altra banda, Carrizosa ha lamentat que la Taula del Parlament “novament s’hagi ‘saltat a la torera’” el dictamen del Consell de Garanties Estatutàries (CGE) que considera il·legal la partida destinada a repetir un 9N.

Volver a ACTUALIDAD