Actualitat

Jorge Soler a Comín: “Lamentem que hagi desaprofitat l’oportunitat d’entrar en un Pacte Nacional de Salut per defensar una millora del sistema sanitari català”

by cscatalunya — 16 març 2017 @ 11:32
Comparte

El portaveu de Cs en Salut adverteix a Comín: “Ha perdut un any per millorar el sistema; les llistes d’espera estan pitjor que abans i els treballadors farts del maltractament del Departament”

Parlament de Catalunya, dijous 16 de març del 2017. “Lamentem que hagi desaprofitat l’oportunitat d’entrar en un Pacte Nacional de Salut per defensar una millora del sistema sanitari català i per millorar el seu finançament”. Així s’ha dirigit el diputat i portaveu de Ciutadans (Cs) en la comissió de Salut, Jorge Soler, al conseller d’aquest Departament, Toni Comín, després que la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, li oferís entrar en un pacte d’Estat per al sistema nacional de salut i ell es negués per defensar els catalans, segons va explicar. En aquest sentit, Ciutadans va registrar unes preguntes a la cambra catalana per demanar al Conseller explicacions sobre aquesta negativa “d’aprofitar l’oportunitat d’entrar en negociacions amb el Govern d’Espanya en un context de retallades sanitàries” i encara no s’ha rebut cap resposta. “Aquesta és la transparència que malauradament hi ha al sistema sanitari català”, ha lamentat.

Jorge Soler ha dit que aquest primer any de gestió de Comín ha estat marcat per “moltes promeses, però cap canvi substancial”. “Ha perdut un any per millorar el sistema; les llistes d’espera estan pitjor que abans i els treballadors estan farts del maltractament del seu Departament”, li ha retret.

Volver a ACTUALIDAD