Actualitat

Carrizosa sobre l’autobús de HazteOír: “Condemnem qualsevol iniciativa que assenyali o marqui a menors LGTBI que precisament han de ser protegits”

by cscatalunya — 17 març 2017 @ 15:11
Comparte

El portaveu de Cs sobre la derogació del decret llei dels estibadors: “El PP ha de recordar que ja no té majoria absoluta i ha d'asseure's a negociar”

“Condemnem qualsevol iniciativa que assenyali o marqui a menors LGTBI que precisament han de ser protegits”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després que la Generalitat hagi obert un expedient sancionador a l’organització HazteOír per l’arribada a Catalunya del seu autobús amb missatge trànsfob.

En la seva visita a la fira de Sant Josep de Mollerussa, acompanyat dels diputats de Cs de Lleida, Jorge Soler i Javier Rivas, Carrizosa ha assegurat que “des de Cs sempre hem defensat l’absoluta igualtat” i ha recordat que “precisament hem impulsat mesures que protegeixin al col·lectiu LGTBI i que lluitin contra el bullying”. A més, ha valorat positivament que “totes les administracions treballin per a garantir la igualtat de tots i imposin sancions quan és necessari”.

Sobre la derogació del decret llei dels estibadors al Congrés dels Diputats, el portaveu de Cs ha dit que “El PP ha de recordar que ja no té majoria absoluta i ha d’asseure’s a negociar”. Carrizosa ha explicat que “nosaltres no som govern, estem en l’oposició” i “li vam donar suport a Rajoy perquè fos president a canvi que assumís 155 mesures de reformes a Espanya”. Ha afegit que “encara hi ha temps per arribar a un acord”.

Volver a ACTUALIDAD