Actualitat

Cs aconsegueix per unanimitat que el Parlament doni suport a que l’Institut Internacional de la Universitat de les Nacions Unides es consolidi com a organisme d’investigació internacional

by cscatalunya — 17 març 2017 @ 12:19
Comparte

Susana Beltrán destaca la importància d'aquest institut “per a l'Aliança de Civilitzacions i la investigació de temes europeus i internacionals”

Parlament de Catalunya, divendres 17 de març del 2017. La portaveu de Ciutadans (Cs) en la comissió d’Acció Exterior, Susana Beltrán, ha celebrat que el Parlament aprovi per unanimitat donar suport a que l’Institut Internacional de la Universitat de les Nacions Unides es consolidi com a organisme d’investigació internacional: “és fonamental per a la investigació de temes europeus i internacionals i per a l’Aliança de Civilitzacions”. En aquest sentit, ha destacat la importància d’una coordinació entre l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, els ministeris d’Exteriors i d’Educació i la UNU a l’hora de “difondre les iniciatives de l’institut”. “El món ens mira i aquesta és una bona oportunitat per treure endavant el projecte de la universitat, que pot impulsar la ciutat de Barcelona com a referent en les relacions internacionals”, ha afegit.

En la comissió d’Acció Exterior del Parlament, Beltrán ha defensat “treballar conjuntament” perquè l’Institut Internacional de la Universitat de les Nacions Unides es consolidi com “un referent en investigació, serveis d’assessoria estratègica, educació, desenvolupament de capacitats i difusió del coneixement en la resolució de problemes sobre globalització, cultura i mobilitat”.

Volver a ACTUALIDAD