Actualitat

Inés Arrimadas, reconeguda com una de les 40 líders d’Europa menors de 40 anys i única política d’Espanya

by cscatalunya — 17 març 2017 @ 16:36
Comparte

Arrimadas participa a Lisboa en la trobada ‘European Young Leaders', on advoca per vèncer als populismes per garantir el projecte europeu

La líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu de l’Executiva nacional del partit, Inés Arrimadas, ha estat reconeguda com una de les 40 líders d’Europa menors de 40 anys i única política a Espanya. Arrimadas ha participat en la trobada ‘European Young Leaders’ organitzat per ‘Friends of Europe’ a Lisboa. Es tracta d’un programa que aglutina a joves capdavanters en diferents sectors de l’emprenedoria, la ciència, les arts o la política, entre uns altres.

En la seva intervenció, Arrimadas ha destacat que “tant a Espanya com en el conjunt d’Europa, hi ha dos reptes que posen en risc els valors de la Unió: el nacionalisme i el populisme”. I ha afegit que “necessitem una millor Europa per superar la pèrdua de confiança en les institucions”. Per això, ha proposat “institucions europees més transparents i més representatives amb un sistema més clar per donar comptes de la seva gestió”.

La líder de Cs a Catalunya ha dit que “hem de caminar cap als Estats Units d’Europa” i ha defensat valors fonamentals de la UE com “la diversitat, el principi de la legalitat, la unió, la solidaritat, la igualtat i la tolerància”. Ha explicat que enfront d’ells estan “el nacionalisme i el populisme que són l’antítesi d’aquests valors europeus”.

La també portaveu de l’executiva nacional de Ciutadans ha assegurat que “la UE és la millor idea política dels últims 60 anys. Per això, no podem donar per fet l’existència de la UE, cal seguir construint-la”.
Arrimadas ha conclòs la seva intervenció dient que “hem de centrar-nos més en el que ens uneix que en el que ens separa. En el que compartim que en el que ens divideix”.

Volver a ACTUALIDAD