Actualitat

Carrizosa al Govern: “Si no saben sortir del laberint en el que s’han ficat, que convoquin noves eleccions”

by cscatalunya — 19 març 2017 @ 12:42
Comparte

El portaveu de Cs, en la manifestació de Societat Civil Catalana: “enfront dels que volen separar als catalans entre si i amb els espanyols, nosaltres apostem per la unió”

“Si no saben sortir del laberint en el que s’han ficat, que convoquin noves eleccions”. És el missatge que ha llançat al Govern de la Generalitat, el portaveu de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, abans de participar en la multitudinària manifestació convocada per Societat Civil Catalana (SCC) a Barcelona, on ha assistit acompanyat de diputats de Cs en el Parlament.

Carrizosa ha dit que confia que, amb noves eleccions, “els catalans podran apostar per un nou govern constitucionalista i de la unió dels catalans i amb la resta d’espanyols”.

El portaveu de Cs ha assegurat que “enfront dels que volen separar a tots els catalans entre si i amb els espanyols, nosaltres apostem per la unió de tots” però també “per una Catalunya que lideri les reformes que s’han de fer a Espanya”.

Sobre la campanya que iniciarà el PDeCAT a favor del referèndum, el diputat de Cs ha dit que “és el tret de sortida per a la desunió i la ruptura en el si del PDeCAT el que realment els preocupa” perquè “no tenen candidats”. I ha afegit “saben que no hi haurà referèndum” i a més “es veurà que és una repetició del 9N i que ens han marejat a tots els catalans”.

Carrizosa també ha volgut mostrar el seu suport als joves de SCC per “ser víctimes d’agressions intolerables davant de la passivitat de les autoritats universitàries”.

Volver a ACTUALIDAD