Actualitat

Fernando de Páramo: “Una nova Catalunya sense corrupció amb una Presidenta amb les mans netes és possible”

by cscatalunya — 21 març 2017 @ 13:23
Comparte

El secretari de Comunicació de Cs assegura que les reunions del Consell Executiu “són per treballar, no perquè Mas faci els seus performance” i recorda que “la carrera de Mas ha acabat”

Parlament de Catalunya, dimarts 21 de març del 2017. “Una nova Catalunya sense corrupció amb una Presidenta amb les mans netes és possible”. Així ho ha dit el Secretari de Comunicació de Ciutadans (Cs) i portaveu adjunt en el Parlament de Catalunya, Fernando de Páramo, després d’anunciar que el seu partit ha registrat una Proposició de Llei* a la cambra catalana per “protegir als denunciants per casos de corrupció”. “Moltes vegades els treballadors públics són els primers que detecten irregularitats, però en ocasions, no ho denuncien per por”, ha explicat De Páramo, per la qual cosa és important “protegir-los”.

El Secretari de Comunicació ho ha dit en un moment en el qual “ha acabat l’hivern judicial de Convergència, ara comença la primavera judicial”, en referència als judicis del ‘Cas Palau’ i del 3% en els quals s’acusa Convergència de finançar-se, presumptament, amb ‘mordidas’ a empreses i “amb els diners de tots els catalans”, malgrat que Artur Mas ho negui i “segueixi defensant al seu Bárcenas com és propi dels vells partits”. Davant d’aquesta situació, el portaveu adjunt de Cs ha destacat la necessitat que a Catalunya hi hagi “un govern amb les mans netes, capaç de lluitar contra aquesta xacra”.

En referència a l’assistència de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, l’ex vicepresidenta, Joana Ortega, i l’ex consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, a la reunió setmanal del Consell Executiu, Fernando de Páramo ha assegurat que les reunions del Consell Executiu “són per treballar, no perquè Mas faci els seus performance” i li ha recordat que “la seva carrera ha acabat”.

Sobre la carta que el President Carles Puigdemont ha enviat al president del Senat, Pío García-Escudero, per assistir a la cambra per donar una conferència sobre el seu projecte separatista, De Páramo ha reclamat que “no facin perdre més temps i més recursos als catalans i es posin a treballar”. “Menys articles, menys conferències i més treball”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD