Actualitat

Inés Arrimadas a Puigdemont: “El seu Titanic ha xocat amb la realitat i s’està enfonsant, i ara demanen a Madrid un flotador polític”

by cscatalunya — 22 març 2017 @ 11:57
Comparte

La líder de Cs a Catalunya ha dit que “els pressupostos són injustos, il·legals i irreals”

“El seu Titanic ha xocat amb la realitat i s’està enfonsant, i ara demanen a Madrid un flotador polític”. Així l’hi ha dit la líder de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en la sessió de control.

“El seu vaixell s’enfonsa, però permetrem que ens arrosseguin a tots els catalans amb vostès”, li ha dit la líder de l’Oposició al President de la Generalitat. I li ha instat a que “deixi de saltar-se la llei i de mentir als catalans” perquè “estan una altra vegada parlant de repetir el 9N i el neveréndum” quan ells mateixos saben que “no celebraran cap referèndum”.

La líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya ha afirmat que “els pressupostos són injustos, il·legals i irreals” i li ha preguntat a Puigdemont: “No li fa cosa que els seus pressupostos tinguin més sous per als alts càrrecs, més ‘xiringuitos’ per a la independència, més impostos per a la classe mitjana catalana i més barracons per als nens a les escoles?”. I en referència al pressupost per a guarderies o dependència, Arrimadas ha afegit: “El seu pressupost destina zero euros a guarderies i manté les llistes d’espera en dependència més llargues de tota Espanya; i sap qui pagarà això? Les dones catalanes que són les que majoritàriament suporten les càrregues familiars”.

Arrimadas ha criticat que el Govern “sí trobi diners per lo seu” i ha posat com a exemple “el seu ‘joguet’ de la Hisenda Catalana, pel qual han trobat 60 milions d’euros més sense tenir més impostos a gestionar” o “l’augment d’un 25% del pressupost en la conselleria del Sr. Romeva que no rep ningú excepte l’estranya dreta de Finlàndia”.

Volver a ACTUALIDAD