Actualitat

Es constitueix en el Parlament la comissió d’estudi dels emprenedors i els autònoms impulsada per Cs

by cscatalunya — 23 març 2017 @ 13:17
Comparte

La portaveu de Cs en la comissió, Laura Vílchez, proposa “més ajudes als emprenedors i reduir traves burocràtiques als autònoms”, entre d’altres mesures

La diputada de Ciutadans (Cs), Laura Vílchez, ha celebrat que el Parlament constitueixi aquesta tarda la comissió d’estudi dels emprenedors i els autònoms, impulsada per Cs. Com a portaveu d’aquesta comissió, ha dit que és “urgent reduir traves burocràtiques als autònoms i crear més ajudes als emprenedors”. I ha destacat que el seu partit ha aconseguit que el Parlament aprovi, entre altres mesures de Cs, una moció de política empresarial per “impulsar la llei de segona oportunitat” amb l’objectiu que els treballadors puguin emprendre nous projectes i incorporar-se a les empreses.

Laura Vílchez també ha recordat que el Congrés dels Diputats va aprovar al desembre la tramitació de la Llei d’Autònoms de Cs que inclou, entre d’altres mesures, “la bonificació de les quotes per maternitat i paternitat o del 100% de la quota mínima durant 12 mesos quan les autònomes es reincorporin a la seva activitat”.

Per la seva banda, el diputat Joan García- que serà vicepresident d’aquesta comissió- ha “constatat novament” a través dels pressupostos de la Generalitat per al 2017, que es van aprovar ahir, que els emprenedors i autònoms són “un sector invisible pel Govern”. Per això, ha esperat que aquesta comissió “serveixi per construir sinergies entre tots els grups parlamentaris” i que les conclusions siguin “un full de ruta d’aquelles coses que realment importen als ciutadans”. “La Catalunya real és la que precisament construeixen els autònoms cada dia obrint les seves persianes per teixir el nostre sistema productiu”, ha manifestat.

Volver a ACTUALIDAD