Actualitat

De Páramo a Sanchis: “Compleix amb els tres requisits per ser director de TV3: és un fanàtic de la independència, insulta Cs i va treballar per a la vella Convergència del 3%”

by cscatalunya — 24 març 2017 @ 12:29
Comparte

El Secretari de Comunicació de Cs, Fernando de Páramo, demana la dimissió de Llorach com a presidenta en funcions de la CCMA i l'acusa de portar un any "collada a la cadira"

Parlament de Catalunya, divendres 24 de març del 2017.

“Compleix amb els tres requisits per ser director de TV3: és un fanàtic de la independència, insulta Cs i va treballar per a la vella Convergència del 3%”. Això és el que li ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Fernando de Páramo, el nou director de TV3, Vicent Sanchis, durant la seva compareixença davant la cambra catalana a petició de Ciutadans .

Durant la seva intervenció, De Páramo, li ha recriminat a Sanchis haver recorregut Catalunya “fent ‘bolos’ amb estelades perquè és una peça més de la maquinària del Procés” i li ha recriminat els insults cap al seu partit citant declaracions en què el nou director de TV3 assegurava que Ciutadans és una formació “tramposa, irrellevant i que diu idioteses”. El secretari de Comunicació de Cs li ha recordat que Ciutadans és el partit que lidera l’oposició a Catalunya i que, amb les seves paraules, “ofèn centenars de milers de catalans”. “Pel que ha fet i dit ha demostrat que no és el candidat ideal per liderar la pluralitat de tv3”, ha afirmat De Páramo. Finalment, el portaveu de Cs a la comissió de control de la CCMA li ha retret “la seva estreta relació amb la vella Convergència del 3%” referint-se, entre altres exemples, al fet de ser el biògraf de l’confés Lluís Prenafeta.

En la mateixa sessió de control, Fernando de Páramo, ha demanat la dimissió de Núria Llorach per estar “treient i posant directors sent presidenta en funcions de la CCMA”. A més, l’ha acusat de portar un any “collada a la cadira” i d’executar les decisions de la vella convergència “qui mana i despenja el telèfon és la vella convergència d’Artur Mas”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD